Puur Landelijk bvba - logo_print
Puur Landelijk bvba - logo inloggen    registreren
0 producten Puur Landelijk bvba - facebook
Puur Landelijk bvba - home     >   Voorwaarden
Bestelling/verzending

U kan uw bestelling telefonisch plaatsen, via mail of via de webshop. Uw bestelling wordt steeds bevestigd via mail. Verzending van de producten gebeurt na ontvangst van de betaling. Afhaling van de producten is ook mogelijk na telefonische afspraak.

Gedurende het seizoen worden er wekelijks leveringen gedaan. Afhankelijk van het aantal bestellingen kan dat buiten het seizoen tweewekelijks zijn. De levertermijn varieert dus van maximaal 1 week tot maximaal 14 dagen.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendingskosten. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Betaling

U kan het bedrag van uw bestelling overmaken op rekeningnr. IBAN BE35 73330 4623 0937 of onmiddellijk betalen via paypal.

Annulatie/beschadiging van producten

Annulatie van de bestelling is mogelijk indien de producten niet kunnen geleverd worden binnen de 30 dagen. Het bedrag wordt vanzelfsprekend teruggestort. Indien de geleverde producten beschadigd zouden zijn tijdens het transport, gelieve ons te contacteren binnen de 24u, zodat wij het nodige kunnen doen. Zichtbare schade laten vermelden op de leveringsbon van de transportfirma.

Bij producten die worden teruggezonden door een foutieve bestelling, zijn de verzendkosten voor rekening van de consument. Het betaalde aankoopbedrag van het teruggestuurde produkt wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen de 30 dagen terugbetaald.

Indien de levering van een produkt onmogelijk blijkt te zijn, zal het aankoopbedrag van dat bepaald produkt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen de 30 dagen terugbetaald worden.

Als het produkt niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u het binnen de 14 dagen retourneren in de oorspronkelijke en ongeschonden staat. Het aankoopbedrag van het produkt wordt terugbetaald, verzendkosten zijn voor de consument.

Niet courante producten, die speciaal moeten besteld worden, worden niet teruggenomen.

Garantie

Schade veroorzaakt door foutief gebruik of natuurlijke slijtage is uitgesloten van garantie.

Klachten

Klachten i.v.m. geleverde producten proberen we steeds met de grootste zorg te behandelen om zo tot een aanvaardbare oplossing voor beide partijen te komen en dit binnen de termijn van 7 kalenderdagen.

Geschillen

Alle geschillen voortvloeiend uit aanbiedingen of overeenkomsten worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Hasselt.

Laatste wijziging : 02/02/2021