Puur Landelijk bvba - logo_print
Puur Landelijk bvba - logo inloggen    registreren
0 producten Puur Landelijk bvba - facebook
Puur Landelijk bvba - home     >   Klantenservice   >   Mijn profiel
Bestellen / Betalen

Mijn profiel

Ruilen / Retourneren

Verzending / Verzendkosten

Diversen
Bij het inloggen krijg ik een melding dat mijn profiel nog niet geactiveerd werd. Wat nu?

Hoe kan ik inloggen?

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Hoe kan ik registreren?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
Bij het inloggen krijg ik een melding dat mijn profiel nog niet geactiveerd werd. Wat nu?

Na het registreren op de website dient uw profiel eerst geactiveerd te worden alvorens u kunt inloggen. Na het registreren wordt er automatisch een e-mail verzonden naar het door u gekozen e-mailadres. Aan de hand van de instructies in die e-mail kunt u uw profiel zelf activeren en vervolgens inloggen.


Hoe kan ik inloggen?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'inloggen' staan. Inloggen kunt u doen door op 'inloggen' te klikken en vervolgens uw persoonlijk e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'inloggen'.


Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u bovenaan de website 'inloggen' staan. Bent u reeds ingelogd dan ziet u bovenaan de website 'mijn profiel' staan. Klik op 'mijn profiel' of log in om toegang te krijgen tot uw persoonlijk profiel. Vervolgens kunt u kiezen voor 'mijn persoonlijke gegevens'. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op de knop 'opslaan'.


Hoe kan ik registreren?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'registreren' staan. Registreren kunt u doen door op 'registreren' te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'registreren'. Het registreren is gratis.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u steeds een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga hiervoor naar de pagina 'inloggen' rechts bovenaan en klik op 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens kunt u uw persoonlijk e-mailadres invullen om zo een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit systeem werkt volledig automatisch. U kunt dus in slechts enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord aanvragen.