Puur Landelijk bvba - logo_print
Puur Landelijk bvba - logo inloggen    registreren
0 producten Puur Landelijk bvba - facebook
Puur Landelijk bvba - home     >   Blog
Gepost op 29 Mei 2015
Puur Landelijk bvba - DE BODEM: onze bron des levens. Het is algemeen geweten dat de gehaltes aan levensnoodzakelijke mineralen in onze voeding drastisch verminderd zijn. Dit is te wijten aan het jarenlange gebruik van kunstmest en pesticiden. Vele huidige grondstalen tonen tekorten aan, zoals het tekort aan zwavel, zink, selenium, koper, kobalt enz. Lava vult deze tekorten aan. Eifelgold lavameel, gewonnen in het Duitse Eifelgebied, is een fijngemalen gesteente. Hoofdbestanddeel van lava is kiezelzuur; rijk aan silicium, calcium, magnesium en sporenelementen. Dit zuivere en energievolle natuurprodukt is uitermate geschikt als bodemverbetering voor een gezonde bodem. Alle sporenelementen, belangrijk voor plant-dier en mens, zijn overvloedig aanwezig in Eifelgold lavameel. Toepassing van Eifelgold lavameel verhoogt de bodemvruchtbaarheid. De microbiŽle activiteit in de bodem zal toenemen, waardoor meer voedingsstoffen beschikbaar komen voor de plant. Het bevordert de groei en zorgt voor gezonde en vitale planten, die beter bestand zijn ...
Gepost op 31 Januari 2015
Puur Landelijk bvba - BODEMVRUCHTBAARHEID een zaak van biologisch denken Een gezonde vruchtbare bodem vol mineralen & micro-organismen en de gewassen die erop voorkomen leveren een grote bijdrage aan de gezondheid van onze leefomgeving.
Een gezonde bodem is van kapitaal belang voor een duurzame voedselproduktie. Met onze manier van denken en onze produkten proberen we een natuurlijke kringloop te verwezenlijken tussen bodem, plant, dier, mens & kosmos.

Touching Heaven and Earth

Begin 2015 is er een vertaling verschenen van het boek BODEMVRUCHTBAARHEID een zaak van biologisch denken,waarin het belang van BODEM-GEZONDHEID wordt weergegeven.
Hans-Peter Rush was arts van opleiding en deed later bacteriologisch onderzoek. Na contact met Hans Muller begon hij zich toe te leggen op het onderzoek van bodembacterieŽn en zo ontdekte hij het belang van de diverse bacterieŽn in de bodem. Hij ontwikkelde een test om de bodemvruchtbaarheid te meten en schreef in 1964 het boek Bodenfruchtbarkeit, dat nu vertaald is door Peter Van Hoof.
Rush ...
Gepost op 23 November 2014
Puur Landelijk bvba - Met trots stellen wij onze nieuwe website voor De dag van vandaag kan men niet meer zonder een overzichtelijke website.
Om die reden sloegen Puur Landelijk bvba en Creative WebVision de handen in elkaar. Deze nieuwe website werd tot stand gebracht door een nauwe en vooral vlotte samenwerking tussen beide firma's. Deze website is tevens een webshop waarmee het grote assortiment ook online aangekocht kan worden. Het resultaat mag zeker gezien worden.
Creative WebVision en Puur Landelijk bvba stellen met trots deze nieuwe website voor.
1
Naar pagina